Ey, är du sponsrad av Colgate eller?!


I refuse to sink ღ

Sitter här med en kopp varm choklad (jagvet, jag är fet) och pissblött hår efter en promenad som helt enkelt slutade i ett stort regnkaos. Härligt att komma hem till ett varmt hus och tända ljus. Vid sex ikväll blir det bio med Sandraälskling, ska bli bäst. Kyssar


Sluta basta med Jesus

Var tvungen att blogga ett sista inlägg. Eller ett första, på morgonen. Fråga inte om rubriken, min kära lilla Jake kom på den, så jag tyckte den platsade som rubrik. Nåt annat att säga? Nja, sov gott alla små läsare.
Kyssar

To die would be an awfully big adventure

Slänger in sista inlägget för dagen och önskar alla en godnatt, heh. I skrivandets stund sitter jag och skajpaar med en god vän. Imorgon blir det bio med Sandraälskling, ska bli sjukt kul.
Kyssar

I'm not afraid of heights, I'm afraid of falling

Ätit middag och sitter och myser. Sitter och tittar igenom Christina Perri's alla musikvideor och älskar livet. Uppdaterar kanske mer ikväll och något inlägg imorgon. Kyssar så länge


Riktig framgång är att komma över rädslan att misslyckas

Sitter i soffan och chillar med pappsen med OS i fälttävlan på tvn. Fortfarande hur reegnigt som helst. Har heller inga bilder att bjuda på, tråkiigt. Senare blir det att packa lite och fixa saker till pappas 60-års-fest. Kommer senare ta en bloggpaus under två dar ungefär, men återkommer med massor av bilder.
Kyssar

Breathe me

Sitter i soffan med macbooken, en kopp varm choklad och OS på tvn. På onsdag blir det att åka tillbaka till broderns land och fira min pappas 60-års-fest. Ska försöka träffa Sandra, min bästavän & andra delen av mig typ, haha, för jag saknar henne sjuuukt.
Kyssar

20 facts

ALLMÄN FAKTA

0. Vad är klockan nu? 16.30.

1. Vad heter du? Sanna Karin Nilsson

2. Ålder? 13

3. Vart bor du? Södra Göteborg

4. Bor tillsammans med? Min mamma, min pappa, min syster

5. Husdjur? Kissee

6. Färg på ditt hus? Blått & vitt

7. När är du född? 12 december, 1999

8. Klass? 7an

9. Vilket år tar/tog du studenten? Orkar inte räääkna

10. Något jobb? Nope

BÄSTA

11. Film? Titanic, Notting Hill, The sisterhood of the traveling pants & Sorority Row.

12. Låt? Massoooor, lyssnar oftast nu på Auburn, Nicki Minaj & Christina Perri

13. Mat? Typ grillat, pizza, thai, sushi

14. Dryck? CocaColaaa

15. Färg? Rosa, svart, vit, rött, lila, blått, typ lite allt möjligt

16. Stad? Göteborg

17. Land? Typ Sverige, Japan kanske?

18. Ämne i skolan? Svenska

19. Människa? Typ mina nära

20. Tv-show? Ellen Degeneres, Rachel Ray & Tyra Banks

 

Tog bort typ massor frågor, för jag orkar inte svara på alla. Så lat som jag är, hehe

Tips från denna bloggen.

Kyssar

 


Sanna mina ord, hon verkar lite underkuvad, som hon vore en prinsessa

Ligger på en klippa nånstans i Näsbokrok och läser en bra bok, äter riskaka och snackar med syrran. Senare blir det att ta bilen till ett bageri i Åsa och fika lite. Mulet, rätt tråkigt väder och det blåser rejält. Antar att sommarns varma dagar redan är över, men så är det i Sverige. Aja. Kyssar

 


Take a walk in my shoes, before you judge me

Ett snabbt nattinlägg slänger jag in. Sitter med lurarna i öronen, lyssnar på Auburn och messar med härliga vänner. Regnet öser ner utanför och ger en liten cosy stämning. En mysig filt och en snarkande kisse vid sin sida. Finns det något bättre? Imorgon blir det förmodligen ännu en tråkdag pågrund av vädret och här finns det direkt inte jättemycket saker att göra när det regnar.. Mysa med en film och en kopp kaffe eller te? Låter rätt bra om jag får säga så. Nu ska jag borsta mina tänder och krypa till kojs. Godnatt bloggen, kyssar


A smile is the best makeup a girl can wear

 
Ja, jag vet att bilderna är suddiga. Äckliga. Jag ser ut som en jävla asiat, no offence. Men jag är trött och orkar inte,  och gör detta för syrran ville. Så varsågoda.
 
Concealer - Laura Key (använder just nu bara concealer om jag ska någonstans, eftersom jag inte tycker foundation och sånt skit behövs just nu).
Puder - att sätta concealern med.
Ögonskugga & highlight - Laura Key (Violet & Diamond).
Eyeliner -  Laura Key Black.
Browpencil - Brown.
Lashcurler & Mascara - Loreal Paris Falsh Lash Mascara.
EoS Lipbalm - syrrans goda lilla läppbalsaam.
 
Kyssar

You are the smoke to my high, and you are the one I wanna marry

 
Fortfarande huur regnigt som helst. Tillochmed små översvämmningar i vissa delar av Göteborg. I skrivandets stund sitter jag och äter godis med Christina Perri i lurarna. Kärlek till Snooki, btw.
 
Kyssar

You can't have a rainbow without a little rain

Allmänt trist dag. Regnet öööser ner och känner för att inte göra något speciellt. Ska iallafall försöka få upp några nya bilder på min vägg, trassla ut lite gamla halsband och förbereda inför skolstarten. Uach. Kyssar


Tjugosjunde juli tvåtusentolv

 
Chilldag idag, med helt okej väder. Ska förmodligen dra till någon sjö och bada och bara njuta av lovet.
Kyssar

It always rains the hardest on people who deserve the sunshine

 
Skön dag på Liseberg idag med familjen, sjuuukt varmt. Min fina syster på bilden, hennes blogg hittar ni här.
Imorgon ska jag förmodligen fixa lite söta dropdowns på bloggen, att det regnar hjärtan, eller nåt, haha. Annars kommer det bli en lugn dag att njuta av lovet.

10 facts about me †

 
 
1. Jag är fullkomligt kär i doftljus.
2. Tillbringar mer än hälften av min vakna tid framför datorn.
3. Använder bodylotion typ hela tiden.
4. Har behov av att blogga, exakt hela tiden.
5. Kan inte gå någonstans utan min mobil.
6. Jag ääälskar mina vänner.
7. Beroende av nagellack.
8. Blivit kär i fotlänkar och armband.
9. Jag sitter hellre hemma en lördagskväll och fetar mig med chips än att gå ut och träffa vänneeer.
10. Jag älskar persikor och nektariner, ääääh.

Jag vill inte ha någon lögn, hur vacker den än är

 
Härlig dag på Sandö med mammi och systern, och huuur varmt som helst i havet. Värmen nådde upp till 31 grader i solen, älskaälskaaaaaa det. Nu har sommarn kommit iallafall.
Kyssar

We sail until infinity

Då blev det havet och stranden ännu en dag. Vädret är sjukt härligt, 26° och klarblå himmel. Ha en finfin dag! Kyssar


When I'm glad, you are in my smile

 
Vacker dag på Öckerö med härliga vänner. Förutom en utslagen tand och sönderbrända ben på en röd manet, var det sjuukt mysigt. Lyssnat på några av Kalle's härliga låtar live. Haft sandkrig. Solat. Så här ska sommarn vara. Imorgon blir en allmänt lugn daaaaag, bara chilla med vakkra vänner.
Kyssar

Suuummer paradise

 
 
Riktigt gött väder i Göteborg idag, och det är jag riiiktigt glad över. Betyder bad i havet, sol, och härlig mat med massa goda vänner. 
Kyssar

Systermii - Sofia Ellinor Nilsson

 
 
 
 
Fina Sofia, en go flicka på elva år äger en egen mode & sminkblogg och hon uppskattar kommentarer och fler läsare. Klicka här för att komma till hennes blogg.
 
Kyssar
 

Love the way you smile

Hemma igen efter en härlig vecka på broderns land och en sväng in på Gekås i Ullared. Sovit över hos bestisfestiiiin Cim, sjukt kul kväll med skräckfilms-maraton. Imorgon blir det att åka ut till Öckerö med the familia med picknick och konsert med Kalle Moreaus.
Kyssar

Goodnight kisses, sleep tight

Sista inlägg för veckan, om inte från mobilen. Ska ha en skön vecka på broderns land med förhoppningsvis fint väder. Hoppas man kan sola iallafall, haha. I helgen blir det övernattning med några tjejkompisar, pizza, minigolf och massor av skratt. Härliga vecka. Hoppas ni har det lika superbra som jag tänker ha det!

Sov riktigt gott, kyssar

 

Extra pussar till de stiliga pojkarna Hampus och Axel, puss på er med


You should know everyday that i think you're beautiful

Yesyes, blir ett snabbt litet inlägg, för att säga att jag antagligen inte kommer blogga förrän typ på lördag eller söndag, eftersom jag åker på semester. Dock kanske jag bloggar ett eller annat inlägg från mobilen. Dålig stil, jagvet, men ni får stå ut. Hoppas ni överlever söta ni.

Kyssar

I would walk a thousand mile..

Sanna Karin Ellinor Nilsson Eriksson. 13 år. En helt urflippad flicka som bor i södra Göteborg. Omringad av underbara vänner. Kommer skriva om mitt liv, bjuda på härliga bilder och inspirera om min hemliga dröm - som dock inte är så hemlig längre - att bli en lyckad författare. Även målet att leva livet.
 
Lust & att läsa? Läs, följ, älska, sprid ♥